Flash activeren

Gewijzigd op Tue, 24 Dec 2019 om 12:33 PM

Voor sommige trainingen op ons platform dien je flash te activeren om een optimale weergave te krijgen.

Vaak krijg je een melding in je scherm dat flash geactiveerd moet worden om het beeld te kunnen bekijken.

Hieronder is beschreven hoe je voor de verschillende browsers flash activeert.

Flash activeren in Google Chrome

Wanneer de melding in beeld komt dat flash geblokkeerd is, klik rechts boven in beeld op het symbooltje van de flash blokkering.

Klik vervolgens op beheren.

In het scherm waar je vervolgens uitkomt kan je flash activeren. Zie screenshot hieronder.

Vervolgens dien je in het scherm van de training de flash nog toe te staan zodat deze geactiveerd wordt.

Veel leerplezier!

Flash activeren in Microsoft Edge

Wanneer de melding in beeld komt dat flash geblokkeerd is, klik rechts boven in beeld in de pop-up melding op begrepen.

Vervolgens klik je op eenmaal toestaan

De training start nu zonder problemen.

Veel leerplezier!

Flash activeren in Mozilla Firefox

Volg de onderstaande stappen om de meest recente Flash Player-plug-in te installeren.

Ga naar de Flash Player-downloadpagina van Adobe en download het Flash-installatieprogramma.

Waarschuwing: Adobes downloadpagina kan een selectievakje voor optionele software (zoals Google Chrome of McAfee Security Scan) bevatten dat standaard is geselecteerd. Als je het selectievakje niet leegmaakt voor het downloaden, wordt die software op je computer geïnstalleerd zodra je het Flash-installatieprogramma opent.

Sluit Firefox nadat het downloaden is voltooid.

Klik op het Firefox-menu  en klik daarna op Afsluiten.

Open het Flash-installatiebestand dat je hebt gedownload en volg de instructies.

Hierna ben je klaar om de training te starten, veel leerplezier!

Mocht je er niet uit komen dan kun je altijd contact opnemen met ons supportteam via support@mycademy.com of telefonisch 026-2051333