Indien je een link hebt ontvangen,maar deze werkt niet meer dan kan je in het inlogscherm een nieuw wachtwoord aanvragen via ‘’Wachtwoord vergeten’’.

• Stap 2: Klik op ‘’Wachtwoord vergeten?’’.
  • Stap 3: Er opent een nieuw scherm. Vul hier je e-mailadres in en klik op ‘’verstuur’’.
  • Stap 4: Je ontvangt een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
    Let op: deze kan eventueel in je spambox zijn terecht gekomen.
  • Stap 5: Volg de instructie om je wachtwoord opnieuw in te stellen
  • Stap 6: Ga naar onze homepagina en je kan opnieuw inloggen met het door jouw ingestelde wachtwoord.